Tapahtumat

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin lokakuussa. Saat tiedon myynnistä etukäteen liittymällä ROI:n sähköpostilistalle!

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin elokuussa. Saat tiedon myynnistä etukäteen liittymällä ROI:n sähköpostilistalle!

Sijoita itseesi-tapahtuma

La 23.1.2021 Siltasaaren Paasitornissa

Tapahtumassa mukana:

Pia-Maria Nickström ja Hanna Tikander

Mimmit sijoittaa

Mimmit sijoittaa -kaksikko Pia-Maria Nickström ja Hanna Tikander pitävät suosittua blogia, tekevät podcastia ja järjestävät sijoittamisen tapahtumia. Mimmit Sijoittaa tavoittaa nuoret naiset Instagramista ja heillä on yli 24000 seuraajaa.

Terhi Majasalmi

Vauras nainen

Terhi Majasalmi perusti Vauras Nainen -konseptin vuonna 2008. Kymmenessä vuodessa Vauras Nainen on kasvanut valmennusten, puhekeikkojen, tv- ja radioesiintymisten ja lukuisten blogikirjoitusten myötä 57000 jäsenen Facebook-yhteisöksi. Terhi on sarjayrittäjä, raha- ja sijoitusmaailman mielipidevaikuttaja sekä kiinteistösijoittaja.

Jasmin Hamid

Jasmin Hamid on näyttelijä, kaupunginvaltuutettu ja sijoittaja. Hyvän Päivän Varalle -blogissaan hän kirjoittaa rehellisesti ja avoimesti ajatuksiaan perhe-elämästä, säästämisestä ja sijoittamisesta. Jasmin puhuu innostavasti raha-asioista ja hänestä huokuu rento ote sijoittamiseen.

Merja Mähkä

Merja Mähkä on sijoittaja, toimittaja, kirjoittaja ja puhuja, jonka mielestä sijoittaminen kuuluu kaikille. Merja jakaa avoimesti ja helposti ymmärrettävästi tietoa omista sijoituksistaan ja miten hän seuraa pörssiä ja sen yhtiöitä.

Kokeile viikko veloituksetta

Lähetämme ohjelman sinulle sähköpostilla.

Sijoittaminen osaksi omaa arkea-ohjelma

Hyväksymällä tilaat uutiskirjeemme.