Tunne 
taloudellista itsevarmuutta

Kehitä taloudenhallintataitoja ja aloita sijoittaminen jo tänään!

Sadat sijoittamisesta kiinnostuneet ovat muuttaneet elämäänsä ROI-ohjelmalla.

ROI-ohjelmat

Taloudellisen hyvinvoinnin ohjelmat

4 viikon ohjelma

Sijoittaminen osaksi omaa arkea on sukellus sijoittamisen aloittamiseen. Ohjelmassa käydään läpi sijoittaminen perusteet hauskalla ja mukaan tempaisevalla tavalla. Lue lisää…

4 viikon ohjelma

Vastuullisen sijoittamisen ohjelmassa opit apulaisprofessori Hanna Silvolan johdolla, miten yksityissijoittaja voi sijoittaa vastuullisesti.
Lue lisää…

Vauras Nainen

Oma tuloslaskelma ja tase

Miniohjelmassa Terhi käy henkilökohtaisen talouden tuloslaskelmaa ja tasetta läpi. Ohjelman ydinviesti: hanki palkkatulon lisäksi toinen tulonlähde esimerkiksi sijoittamisen kautta. Kun oma talous on kunnossa, niin on helppoa lähteä panostamaan myös sijoittamiseen.

Jasmin Hamid

Taloudellinen hyvinvointi

Tämä miniohjelma sisältää rutkasti silmiäavaavia harjoitteita, joilla opit mm. priorisoimaan itsellesi tärkeitä asioita unohtamatta sijoittamisen. Kun syyt säästää ja sijoittaa ovat selvät, on helpompaa luoda sijoittamisesta elämäntapa.

JULKAISTU

Merja Mähkä

Sijoittajan termistö

Merja käy miniohjelmassa läpi 20 erilaista sijoittamiseen liittyvää termistöä. Muutamia esimerkkejä termeistä ovat pörssipsykologia, FOMO, ETF, volatiliteetti, jne.

 

TULOSSA

KPMG

Verotus ja sijoittaminen

Miniohjelmassa käydään läpi verotuksen perusteet, pureudutaan ansio- ja pääomatuloihin, mitä voi tuloista vähentää ja miten eri sijoitustuotteita verotetaan. Milloin veroa pitää maksaa?

Tulossa

Hyödylliset ROI-työkalut

Työkalut talouden hallinnan tueksi.

ROI-sovelluksella voit helposti kartoittaa omia kulutustottumuksiasi. Laskurit ja budjetointityökalu auttavat ymmärtämään oman talouden tämän hetkisen tilanteen ja toimenpiteet, joilla voit rakentaa taloutta kohti omia unelmiasi.

ROI-sovellus tarjoaa:

Lataa ROI-sovellus ja kokeile veloituksetta!

Aloittaminen on helppoa, Introvideo ohjaa sinut ohjelman pariin ja selkeyttää tulevien viikkojen sisältöä. Voit aloittaa ohjelman heti ostotapahtuman jälkeen. ROI ohjelmat sopivat niin aloitteleville kuin jo pidemmälle ehtineille sijoittajille.