Opi sijoittamaan ammattilaisen kanssa!

Vältä turhat virheet ja aloita itsevarmasti Jarkko Ahon johdolla

Haluatko ROI:n käyttöön
koulussanne tai yrityksessänne

Koulut alk. 209€/kk

Yritykset alk. 59€/kk

Ota yhteyttä:
[email protected]
p. 040 568 9950

Janna Lampinen, ROI myyntijohtaja

Tunne 
taloudellista itsevarmuutta

Kehitä taloudenhallintataitoja ja aloita sijoittaminen jo tänään!

Sadat sijoittamisesta kiinnostuneet ovat muuttaneet elämäänsä ROI-ohjelmalla.

ROI-ohjelmat

Taloudellisen hyvinvoinnin ohjelmat

Näin aloitat sijoittamisen

Mimmit sijoittaa -kaksikko Pia-Maria Nickström ja Hanna Tikander auttavat alkuun sijoittamisessa. Ohjelman avulla saat itsevarmuutta ja tiedot, joiden avulla olet valmis aloittamaan sijoittamisen. Lue lisää…

Takuusäätiö

Hallitse rahojasi

Tämä ohjelma on tehty sinulle, joka haluat tulla paremmaksi rahankäyttäjäksi. Tässä kokonaisuudessa käsitellään raha-asioita eri näkökulmista aina velkojen maksamisesta sijoittamisen esittelyyn.

Varapuu

Taitavaksi rahan kanssa

Tässä ohjelmassa opit rahataitojen valmentaja Mikko Sjögrenin johdolla vaurastumisen ensiaskeleet. Tutustut 5 minuutin budjettiin, sekä opit laskemaan nettovarallisuutesi. Mikko käy läpi myös, miten pystyt puolittamaan huonojen lainojen maksuajan ja siten nopeuttaa vaurastumista.

Vauras Nainen

Vie taloutesi seuraavalle tasolle

Tulot, menot, varat ja velat. Niistä on jokaisen talous rakennettu. Tässä ohjelmassa kurkistetaan vaurastumisen kulissiin ja näytetään kädestä pitäen, miten rahan tulisi virrata omassa taloudessa.

ROI

Laskurit oman talouden tueksi

Tämä ohjelma kokoaa yhteen kuluttamiseen, sijoittamiseen ja säästämiseen liittyvät laskurit. Kiinnostaako sinua esimerkiksi asuntosijoittaminen? Hyvä, ohjelmamme sisältää myös asuntosijoittajan tärkeimmät laskurit.

Jasmin Hamid

Ota leppoisampi ote omaan talouteen

Tässä ohjelmassa Jasmin kertoo omin esimerkein, miten taloudellisesta hyvinvoinnista voi pitää huolta myös rennommin ottein. Ohjelma sisältää rutkasti silmiäavaavia harjoitteita, joiden avulla voit rakentaa pysyvää positiivista muutosta omaan rahasuhteeseesi.

Merja Mähkä

Itsevarmuutta sijoitustermien avulla

Miten FOMO ja pörssipsykologia voivat vaikuttaa sijoituspäätöksiimme? Entä mitä ROI tarkoittaa? Tässä ohjelmassa opit sijoittamisen perussanastoa ja löydät vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin.

Näin sijoitat vastuullisesti

Tässä ohjelmassa käydään kokonaisvaltaisesti läpi muun muassa minkälainen vastuullinen sijoittaminen on kannattavaa ja miten tunnistat sijoittajana vastuullisen yhtiön tai rahaston. Ohjelman avulla luot itsellesi vastuullisen sijoitussuunnitelman. Lue lisää…

Maarit Lassander

Näin saat rahaa jäämään säästöön

Opit ohjelman avulla hallitsemaan kulutustasi ja siihen vaikuttavia ulkopuolisia tekijöitä. Tunnistat, millainen rahankäyttäjä olet ja miten saat rahaa jäämään säästöön.

KPMG

Hyödynnä verovähennykset

Ohjelman avulla opit miten ansio- ja pääomatuloja verotetaan ja miten voit myös hyötyä verotuksesta. Opit, miten teet tavanomaisimmat verovähennykset, kuten työhuone-, työmatka- ja kotitalousvähennyksen.

Takuusäätiö

Eroon veloista!

Mietitkö, miten voisit selviytyä maksuvaikeuksista tai velkaongelmista? Tässä ohjelmassa käymme läpi, mistä kannattaa aloittaa, millaista apua voi saada ja millaisia ratkaisukeinoja on olemassa.

KPMG

Ymmärrä sijoitustuotteiden verotus

Ohjelmassa käydään läpi eri sijoitustuotteet sekä niiden verotus. Miten osinkoja verotetaan? Entäpä rahastoja? Miten verotus vaikuttaa sijoituksiisi? Se selviää tässä ohjelmassa.

JULKAISTU

KPMG

Apua verojen maksuun

Opi, miten ja milloin maksat veroja. Tässä ohjelmassa käydään läpi tulorekisteri, veronpalautukset, osinkotulot ja pääomatulot. Miten täytät veroilmoituksen? Saat apua myös siihen tämän ohjelman avulla.

Tulossa

KPMG

Näin hyödyt sijoitusyhtiöstä

Ohjelmassa käydään läpi mikä sijoitusyhtiö oikeastaan on ja missä tilanteissa se on sijoittajalle kiinnostava vaihtoehto.

Tulossa

Hyödylliset ROI-työkalut

Työkalut talouden hallinnan tueksi.

ROI-sovelluksella voit helposti kartoittaa omia kulutustottumuksiasi. Laskurit ja budjetointityökalu auttavat ymmärtämään oman talouden tämän hetkisen tilanteen ja toimenpiteet, joilla voit rakentaa taloutta kohti omia unelmiasi.

ROI-sovellus tarjoaa muun muassa:

Lataa sovellus ilmaiseksi!

ROI sovellus sisältää kaiken sen, minkä tarvitset taloudellisen hyvinvointiin. Lataa sovellus ilmaiseksi sovelluskaupasta!

Lataa ROI-sovellus puhelimeesi ja kokeile veloituksetta!

6 aihetta veloituksetta

Lähetämme ohjelman sinulle sähköpostilla.

Näin aloitat sijoittamisen-ohjelma

Hyväksymällä tilaat uutiskirjeemme.