Ohjelma

Sijoittaminen osaksi omaa arkea

4 viikon ohjelma

Mitä kaikkea ohjelmassa käydään läpi?

  • TUOTTO – Ensimmäisellä viikolla puhutaan aktiivisista ja passiivisista tuloista ja siitä, miten sijoittamalla voi tehdä itselleen lisää rahaa. Käymme läpi korkoa korolle ilmiön ja puhumme inflaatiosta.
  • PÖRSSI JA OSAKKEET – Toisella viikolla suunnataan pörssiin: mihin kaikkeen pörssissä voi sijoittaa? Käydään läpi, minkälaisia osakkeita pörssistä löytyy, miten niitä voi ostaa, ja mitä niiden omistaminen oikein tarkoittaa.
  • RISKI – Kolmosviikolla pistetään riskit tiskiin. Onko sijoittaminen uhkapeliä ja voiko pörssissä menettää kaiken? Kerrataan riski-tuotto-odotus ja puhumme hajauttamisesta.
  • RAHASTOT – Viimeisellä viikolla tutustutaan erilaisiin rahastoihin ja indekseihin. Mikä on ETF ja miten vastuullisen rahaston tunnistaa? Entä miten erilaisia rahastoja voi verrata keskenään?
  • VIIKKOTEHTÄVÄT JA VISAT – Ohjelma sisältää myös viikottaisia tehtäviä, joiden avulla pääset konkreettisesti hyödyntämään ohjelman oppeja. Tavoite on, että kurssin käytyäsi osaat sijoittaa pitkäjänteisesti ja kestävästi!

Mimmit sijoittaa

Mimmit sijoittaa -kaksikko Pia-Maria Nickström ja Hanna Tikander pitävät suosittua blogia, tekevät podcastia ja järjestävät sijoittamisen tapahtumia. Mimmit Sijoittaa tavoittaa nuoret naiset Instagramista ja heillä on yli 24000 seuraajaa.

Lataa ROI-sovellus ja kokeile veloituksetta!

Aloittaminen on helppoa, Introvideo ohjaa sinut ohjelman pariin ja selkeyttää tulevien viikkojen sisältöä. Voit aloittaa ohjelman heti ostotapahtuman jälkeen. ROI ohjelmat sopivat niin aloitteleville kuin jo pidemmälle ehtineille sijoittajille.