ROI Premium ilmaiseksi käyttöösi

Lunastettavissa vain tänään

Joulun paras lahja!

Hyödynnä kampanjahinta

Osta 3 kk premium jäsenyys ja saat toisen jäsenyyden puoleen hintaan!

Opi sijoittamaan ammattilaisen kanssa!

Vältä turhat virheet ja aloita itsevarmasti Jarkko Ahon johdolla


Opi osakepoiminnan salat

Alkaa 17.5.

Ota oma talous haltuun oman valmentajan kanssa.

Valmentajana tietokirjailija ja talousvalmentaja Nina Nordlund.

Säästä tonni ROI:n säästöhaasteella

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
4.4
(18)

Vuosi 2021 on täällä ja on aika pudistella edellisen vuoden tomut jaloista ja suunnata katse eteenpäin.

Uusi vuosi on aina mahdollisuus aloittaa vähän kuin puhtaalta pöydältä, miettiä mihin suuntaan haluaa mennä ja asettaa uusia tavoitteita tulevan vuoden varalle. Milloin olisikaan parempi aika ottaa taloudellinen ryhtiliike, kuin heti vuoden alussa?

Aseta itsellesi taloudellinen tavoite vuodelle 2021

Monesti uudenvuodenlupaukset liittyvät elintapoihin ja liikuntaan: Haluamme syödä terveellisemmin, liikkua enemmän ja ylipäätään voida paremmin. Hyvinvointiimme vaikuttaa kuitenkin myös taloudellinen hyvinvointi. Mitä jos siis tänä vuonna mahduttaisit muiden tavoitteiden joukkoon myös taloudellisen tavoitteen?

Nappaa sellainen itsellesi esimerkiksi alla olevasta listasta tai säästä tonni ROI:n säästöhaasteella, jonka löydät alempaa. 🙌🎉

Näin varmistat että tavoite toteutuu

Lupaatko joka vuosi treenaavasi enemmän, mutta tammikuun innostuksen jälkeen kuntosali jää mutta maksut rullaavat? Tärkeintä uudenvuodenlupausten ja ylipäätään tavoitteiden toteutumisen kannalta on, että asetat juuri itsellesi sopivan ja tavoitettavissa olevan tavoitteen. 

Näillä ROI:n vinkeillä onnistut 👇

1. Palaa edelliseen vuoteen ja aseta jokin taloudellinen tavoite

Pohdi millaisia asioita haluaisit tuoda elämääsi lisää? Mitä haluat vähemmän? Missä haluat kehittyä ja millaisia taitoja haluaisit oppia? Uskalla myös unelmoida! Millaisia asioita tekisit, jos esimerkiksi raha ei olisi esteenä? 

Pyri tekemään sellaisia tavoitteita, joita oikeasti haluat – näin sinulla on motivaatiota tehdä niille aikaa kiireisen arjen keskellä.

2. Tee suunnitelma

Tavoitteen toteutumisen lisäksi tarvitaan suunnitelma. Useimmat lupaukset tyssäävät siihen, ettei niiden varalle ole tehty selkeää suunnitelmaa miten tavoite saavutetaan. Tavoitteiden toteutuminen onkin yhtä todennäköistä kuin miten hyvä toteutussuunnitelma sinulla on niiden varalle. Jaa tavoite siis pienempiin osiin ja aikatauluta ne.

3.  Seuraa tavoitteiden toteutumista.

Kun olet asettanut itsellesi taloudellisen tavoitteen muista myös seurata sitä – tämä on oleellinen osa tavoitteen toteutumisen kannalta.  Älä siis jätä sitä vain laatikkoon pölyttymään vaan aseta se esille jääkaapin oveen, työpisteellesi tai mihin vain, missä se on päivittäin näkyvilläsi. 

Voit myös aina tarvittaessa tehdä toteutumissuunnitelmaasi muutoksia – vähän niinkuin budjettisikin kanssa.

Säästä tonni ROI:n säästöhaasteella

Olemme luoneet ROI:n oman säästöhaasteen vuodelle 2021 helpottamaan taloudellisen tavoitteen asettamista ja toteutumista! Tämän hauskan haasteen avulla säästät tonnin vuodessa!

Lataa pohja ilmaiseksi tästä.

Haasteessa säästät viikottain vuoden ajan jonkin taulukossa näkyvän summan. Voit itse vapaasti valita minkä summan säästät milläkin viikolla – yhtenä viikkona sinun ei tarvitse säästää mitään!

Tulosta ja aseta haaste jääkaappisi oveen. Kun olet siirtänyt summan säästöön, ruksaa se taulukosta. Näin tavoite on aina näkyvillä ja seuraat edistymistäsi vaivattomasti.

Vuodessa voi saada aivan uskomattoman paljon asioita aikaiseksi taloudellisella saralla. Tehdään yhdessä vuodesta 2021 taloudellisesti hyvinvoivampi vuosi!

Millaisia tavoitteita sinä olet asettanut tälle vuodelle? Oletko päättänyt laittaa oman taloutesi kuntoon, aloittaa sijoittamisen tai tutustua esimerkiksi asuntosijoittamiseen?

4.4 / 5. 18

Responses

Haluatko ilmaisen viikon ohjelman?

Hyväksymällä tilaat uutiskirjeemme.

Haluatko ilmaisen viikon ohjelman?

Hyväksymällä tilaat uutiskirjeemme.

Hyväksymällä tilaat uutiskirjeemme.

Lataa sovellus ilmaiseksi!

Selkeyttä sijoittamiseen

Yhteystiedot

Copyright ROI Financial Technologies Oy     Y-tunnus 2954845-9     Otakaari 5, 02150 Espoo     p. 040 7474 540     Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Copyright ROI Financial Technologies Oy     Y-tunnus 2954845-9     Otakaari 5, 02150 Espoo     p. 040 7474 540 <br>    Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Apple ja Apple Logo ovat Apple Inc.:n tavaramerkkejä. Google Play ja Google Play logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Lataa ROI-sovellus puhelimeesi ja kokeile veloituksetta!

6 aihetta veloituksetta

Lähetämme ohjelman sinulle sähköpostilla.

Näin aloitat sijoittamisen-ohjelma

Hyväksymällä tilaat uutiskirjeemme.