B2B Myyjä

Työpaikkakuvaus

ROI on finanssialan teknologiayhtiö, joka tarjoaa digitaalista ETF-säästämisen sovellusalustaa henkilöstöetuna yrityksille. Sovellus tarjoaa kaiken tarvittavan taloudelliseen hyvinvointiin sekä edullisen työkalun ETF-säästämisen aloittamiseen. Eri kokoiset asiakasyrityksemme toimivat lukuisilla toimialoilla. Tiimimme on dynaaminen, innostuva ja asiantunteva. Meille on tärkeää, että kaikki viihtyvät työpaikalla ja saavat tehdä itselleen merkittävää työtä.

Olemme kasvun kynnyksellä ja tarvitsemme nyt lisää vauhtia yhtiön myynnin kehitykseen.

Siksi haemme vahvistusta kokeneesta ja tavoitteellisesta B2B myyjästä.

Tehtäväsi:

Sinun tehtävänäsi on olla ensimmäinen kontakti ROI:n potentiaalisiin asiakkaisiin, kun lähestyt heitä puhelimitse sopiaksesi tapaamisen ja viedäksesi kokemuksella myyntiprosessin läpi aina onnistuneisiin kauppoihin asti. Koulutustaustallasi ei ole niinkään merkitystä, sillä asenteesi ja halu tehdä tulosta ratkaisee.

Toimit Helsingissä olevan myyntipäällikön työparina.

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta B2B myynnistä
  • Energistä asennetta, oma-aloitteellisuutta sekä kykyä ja halua pyrkiä asetettuihin tavoitteisiin yhdessä muun tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle kiinteän palkan (2500€) lisäksi motivoivan tulospalkkion sekä tilaisuuden olla mukana kehittämässä myynnin organisaatiota. Menestyksekkään myyntityön myötä sinulla on mahdollisuus päästä mukaan myös yhtiön optio-ohjelmaan. Voit tehdä töitä joustavalla työajalla ja etätyöskentely on meillä myös mahdollista. Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten tarjoamme laajan työterveyden palvelut, ROI-henkilöstöedun, lounasedun sekä toimitilat viihtyisässä ja palveluiltaan monipuolisessa Otaniemestä.

Tehtävä on kokoaikainen ja se täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit, laita hakemus osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja puhelimitse soittoaikoina ma 8.11.2021 klo 16-17:00 ja ke 10.11.2021 klo: 9-9:30 numerosta 040 568 9950 / Janna Lampinen, myyntipäällikkö