Onnistumisia omaan talouteen!

ROI ohjelmat ja valmennukset auttavat sinua ottamaan haltuun elämänmittaiset taidot ja saavuttamaan unelmasi.

Rakenna vaurautta sijoittamisen ja taloustaitojen kautta

Onko unelmasi oma asunto tai esimerkiksi sijoittamisen aloittaminen? Toivoisitko, että saisit palkasta jäämään rahaa säästöön?

Oli taloudellinen tilanteesi millainen vain, me autamme sinua kehittymään ja löytämään ne työkalut ja toimintamallit, jotka auttavat sinua eteenpäin taloudellisella polullasi.

Opi itsenäisesti

Ohjelmat

ROI ohjelmat tarjoavat laajasti  nopeasti käyttöön otettavia rahavinkkejä ja oppeja.

Ota valmentaja apuun

Valmennus

Valmennusten avulla tehostat omaa edistymistä ja tapaat muita valmennettavia.

ROI ohjelmat

Yhdessä ammattivalmentajien kanssa tehdyt ohjelmat auttavat sinua ottamaan seuraavan askeleen omalla taloudellisella polulla. Ohjelmat käsittelevät oman talouden budjetointia, lainoja, sijoittamista ja muita palkkatyön ohella valjastettavissa olevia tulon lähteitä. ROI ohjelmat eivät sisällä sijoitusneuvontaa.

ROI valmennukset

Valmennus on tehokkain ja nopein tapa ottaa haltuun esimerkiksi sijoittamisen taito. Saat henkilökohtaisia vinkkejä omaan talouteesi ja ryhmätukea yhteisöllisistä verkkotapaamisista. ROI valmennukset eivät sisällä sijoitusneuvontaa.

Löydät lisää ohjelmia ja valmennuksia sovelluksestamme

Tutustu kaikkiin ROI sovelluksen ohjelmiin ja valmennuksiin ja löydä itsellesi paras tapa vaurastua.

Ota askel kohti unelmiasi

Anna meidän auttaa sinua saavuttamaan omat unelmasi. ROI valmennuksin, yhteisöllisin verkkotapaamisin ja ohjelmien avulla saat taidot oman talouden kehittämiseksi.
ROI Premium -jäsenyys

4,99€

/ kuukausi
Hyödynnä ROI ohjelmien ja valmennusten rahavinkit ja -opit. Mitä enemmän tiedät, sitä enemmän voit kasvattaa varallisuutta ja tehdä unelmistasi totta.

Usein kysytyt kysymykset

ROI:n ohjelmat löytyvät sovelluksen päänäkymän alalaidasta oikealta. Ohjelmaosio sisältää kaikki ohjelmat, oman talouden laskurit sekä henkilökohtaisen talouden valmennukset.

ROI ohjelmat ovat jaoteltu sovelluksessa aloittelijoille ja edistyneille tarkoitettuihin ohjelmiin. Voit kuitenkin käydä ohjelmia omassa järjestyksessäsi, tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Sisältöjä lisätään jatkuvasti. Avaamalla sovelluksen saat tiedon uusista sisällöistä.

Talousvalmentajan avulla saat erinomaisen alkusysäyksen taloudelliselle muutokselle.

Viikottainen yhteys valmentajaan helpottaa sinua edistymään polullasi. Saat konkreettisia viikkotehtäviä, jotka kehittävät sinua valmennuksen eri vaiheissa. Liittymällä ROI uutiskirjeen tilaajaksi saat tiedon, kun seuraavaan valmennusohjelmaan voi ilmoittautua mukaan.

Valmennus on oiva työkalu oman talouden eteenpäin viemiseen. Jos kaipaat taloudellista muutosta ja haluat ammattilaisen positiivista ohjausta ja tukea matkasi varrella, henkilökohtainen valmennus voisi sopia sinulle. Valmennus ei sisällä sijoitusneuvontaa.

Valmennukset löydät ROI-sovelluksesta. Siirry päänäkymästä Ohjelmat-välilehdelle ja valitse ”Valmennus”. Aina valikosta ei löydy valmennusta, sillä järjestämme valmennuksia kausittain. Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi saat tiedon alkavista valmennuksista ensimmäisenä.

ROI ei tarjoa sijoitusneuvontaa käyttäjilleen vaan ohjelmien ja valmennusten oppien avulla käyttäjällä on mahdollista kehittää taloustaitojaan ja tehdä itsenäisesti omaan talouteen ja sijoittamiseen liittyviä päätöksiä.