Kannusta työntekijöitä taloudelliseen hyvinvointiin

Tarjoamme moderneja palveluita työntekijöiden taloudellisen hyvinvoinnin tueksi

Valitse omalle yrityksellesi sopiva palvelupaketti:

Anna työntekijöiden opiskella
itsenäisesti ROI-ohjelmilla.

Alkaen 5€/kk.

Valjasta valmentaja tukemaan työntekijöiden taloudellista polkua.

Räätälöidään tarpeen mukaan.

Olemme yhteisellä asialla

ROI taloudellisen hyvinvoinnin ohjelmat

ROI on kokonaisvaltainen palvelu, jonka avulla työntekijäsi oppivat säästämään ja sijoittamaan askel kerrallaan. ROI opettaa ja valmentaa taloudellisen hyvinvoinnin polulla, oli taso mikä tahansa.

Näin aloitat sijoittamisen

Mimmit sijoittaa -kaksikko Pia-Maria Nickström ja Hanna Tikander auttavat alkuun sijoittamisessa. Ohjelman avulla saat itsevarmuutta ja tiedot, joiden avulla olet valmis aloittamaan sijoittamisen.

Hallitse rahojasi

Tämä ohjelma on tehty sinulle, joka haluat tulla paremmaksi rahankäyttäjäksi. Tässä kokonaisuudessa käsitellään raha-asioita eri näkökulmista aina velkojen maksamisesta sijoittamisen esittelyyn.

Varapuu

Taitavaksi rahan kanssa

Tässä ohjelmassa opit rahataitojen valmentaja Mikko Sjögrenin johdolla vaurastumisen ensiaskeleet. Tutustut 5 minuutin budjettiin, sekä opit laskemaan nettovarallisuutesi. Mikko käy läpi myös, miten pystyt puolittamaan huonojen lainojen maksuajan ja siten nopeuttaa vaurastumista.

Vauras Nainen

Vie taloutesi seuraavalle tasolle

Tulot, menot, varat ja velat. Niistä on jokaisen talous rakennettu. Tässä ohjelmassa kurkistetaan vaurastumisen kulissiin ja näytetään kädestä pitäen, miten rahan tulisi virrata omassa taloudessa.

ROI

Laskurit oman talouden tueksi

Tämä ohjelma kokoaa yhteen kuluttamiseen, sijoittamiseen ja säästämiseen liittyvät laskurit. Kiinnostaako sinua esimerkiksi asuntosijoittaminen? Hyvä, ohjelmamme sisältää myös asuntosijoittajan tärkeimmät laskurit.

Jasmin Hamid

Ota leppoisampi ote omaan talouteen

Tässä ohjelmassa Jasmin kertoo omin esimerkein, miten taloudellisesta hyvinvoinnista voi pitää huolta myös rennommin ottein. Ohjelma sisältää rutkasti silmiäavaavia harjoitteita, joiden avulla voit rakentaa pysyvää positiivista muutosta omaan rahasuhteeseesi.

Merja Mähkä

Itsevarmuutta sijoitustermien avulla

Miten FOMO ja pörssipsykologia voivat vaikuttaa sijoituspäätöksiimme? Entä mitä ROI tarkoittaa? Tässä ohjelmassa opit sijoittamisen perussanastoa ja löydät vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin.

Hanna Silvola

Näin sijoitat vastuullisesti

Tässä ohjelmassa käydään kokonaisvaltaisesti läpi muun muassa minkälainen vastuullinen sijoittaminen on kannattavaa ja miten tunnistat sijoittajana vastuullisen yhtiön tai rahaston. Ohjelman avulla luot itsellesi vastuullisen sijoitussuunnitelman.

Maarit Lassander

Näin saat rahaa jäämään säästöön

Opit ohjelman avulla hallitsemaan kulutustasi ja siihen vaikuttavia ulkopuolisia tekijöitä. Tunnistat, millainen rahankäyttäjä olet ja miten saat rahaa jäämään säästöön.

KPMG

Hyödynnä verovähennykset

Ohjelman avulla opit miten ansio- ja pääomatuloja verotetaan ja miten voit myös hyötyä verotuksesta. Opit, miten teet tavanomaisimmat verovähennykset, kuten työhuone-, työmatka- ja kotitalousvähennyksen.

Takuusäätiö

Eroon veloista!

Mietitkö, miten voisit selviytyä maksuvaikeuksista tai velkaongelmista? Tässä ohjelmassa käymme läpi, mistä kannattaa aloittaa, millaista apua voi saada ja millaisia ratkaisukeinoja on olemassa.

KPMG

Ymmärrä sijoitustuotteiden verotus

Ohjelmassa käydään läpi eri sijoitustuotteet sekä niiden verotus. Miten osinkoja verotetaan? Entäpä rahastoja? Miten verotus vaikuttaa sijoituksiisi? Se selviää tässä ohjelmassa.

Tulossa

KPMG

Apua verojen maksuun

Opi, miten ja milloin maksat veroja. Tässä ohjelmassa käydään läpi tulorekisteri, veronpalautukset, osinkotulot ja pääomatulot. Miten täytät veroilmoituksen? Saat apua myös siihen tämän ohjelman avulla.

Tulossa

KPMG

Näin hyödyt sijoitusyhtiöstä

Ohjelmassa käydään läpi mikä sijoitusyhtiö oikeastaan on ja missä tilanteissa se on sijoittajalle kiinnostava vaihtoehto.

Tulossa

Hyödylliset ROI-työkalut

Työkalut talouden hallinnan tueksi

ROI-sovelluksella työntekijä voi helposti kartoittaa omia kulutustottumuksia. Laskurit ja budjetointityökalu auttavat ymmärtämään oman talouden tämän hetkisen tilanteen ja toimenpiteet, joilla työntekijä voi rakentaa talouttaan kohti omia unelmiaan.

ROI-sovellus tarjoaa muun muassa:

Henkilökohtainen valmentaja ja 6 viikon ohjelma oman talouden hallintaan

Oman talouden valmennusohjelmalla työntekijä saa työkaluja raha-asioista syntyvän stressin hallintaan.

Valmentajat Nina Nordlund ja Jarkko Aho

icon-b-2-b-learn-2

Aloita helposti

Oman valmentajan avulla saat erinomaisen alkusysäyksen taloudelliselle muutokselle.

icon-12

Viikottainen tuki

Viikottainen yhteys valmentajaan helpottaa sinua edistymään polullasi.

icon-13

Oivalla tehtävillä

Saat konkreettisia viikkotehtäviä, jotka kehittävät sinua valmennuksen eri vaiheissa.

icon-14

Sopii myös kiireisille

Vie aikaa vain 30 minuuttia viikossa.

Selkeyttä sijoittamiseen

Yhteystiedot

Copyright ROI Financial Technologies Oy     Y-tunnus 2954845-9     Otakaari 5, 02150 Espoo     p. 040 7474 540     Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Copyright ROI Financial Technologies Oy     Y-tunnus 2954845-9     Otakaari 5, 02150 Espoo     p. 040 7474 540 <br>    Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Apple ja Apple Logo ovat Apple Inc.:n tavaramerkkejä. Google Play ja Google Play logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Lataa ROI-sovellus puhelimeesi ja kokeile veloituksetta!

6 aihetta veloituksetta

Lähetämme ohjelman sinulle sähköpostilla.

Näin aloitat sijoittamisen-ohjelma

Hyväksymällä tilaat uutiskirjeemme.