ROI Premium ilmaiseksi käyttöösi

Lunastettavissa vain tänään

Joulun paras lahja!

Hyödynnä kampanjahinta

Osta 3 kk premium jäsenyys ja saat toisen jäsenyyden puoleen hintaan!

Opi sijoittamaan ammattilaisen kanssa!

Vältä turhat virheet ja aloita itsevarmasti Jarkko Ahon johdolla


Opi osakepoiminnan salat

Alkaa 17.5.

Ota oma talous haltuun oman valmentajan kanssa.

Valmentajana tietokirjailija ja talousvalmentaja Nina Nordlund.

Sijoitussuunnitelma vertailemalla vaihtoehtoja

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
4.1
(8)

Sijoitussuunnitelma pitää sinut ruodussa vaikka eteen tulisi koviakin kurssipudotuksia

Olemme nähneet hurjiakin kurssimuutoksia viime aikoina. Sijoitussuunnitelma auttaa, kun tekee mieli heittää pyyhe kehään. Suunnitelman yksinkertaisimmassa muodossa sitoudut sijoittamaan toistuvasti; esimerkiksi kuukausittain. Löydä oma sijoitussuunnitelma vertailemalla vaihtoehtoja postauksen lopuksi löytyvillä laskureilla.

Eri sijoitussuunnitelmien vertailu laskureilla on helpointa tietokoneella, jolloin laskurit asettuvat ruudulla vierekkäin.

Ensimmäinen sijoitussuunnitelma

Tärkeintä suunnitelman teossa on se, että se puhuttelee sinulle tärkeitä syitä sijoittamiselle. Pohdi, mitä toivot saavuttavasi sijoittamisella?

Monelle sijoittamisessa on tärkeintä turvan luominen tulevaisuudelle. Myös arvot ovat yhä useammalle tärkeitä niin arjessa kuin sijoittamisessa. Todennäköisyys sille, että suunnitelmasi vastaa tavoitteitasi on huomattavasti suurempi, jos ensin tunnistat mitä tavoittelet.

Alussa sijoittamisen tavoite voi myös olla sijoittamisen aloittaminen ja se on aivan loistava ensimmäinen sijoitussuunnitelma!

Aikahorisontti, balanssi, alkupääoma…

Pidemmälle viedyssä sijoitussuunnitelmassa voidaan huomioida esimerkiksi salkun tasapaino; kuinka paljon sijoituksista haluat pitää suorissa osakkeissa ja kuinka paljon rahastoissa. Salkun balansointiin vaikuttavat muun muassa aikahorisontti ja riskinsietokyky.

On siis luontevaa, että suunnitelmassa huomioidaan siten myös sijoitustuotteiden riskit ja aikahorisontti ja eli aika, jonka annat pääomasi olla sijoituksissa.

Löydä oma sijoitussuunnitelma vertailemalla vaihtoehtoja ja niiden vaikutusta tuotto-odotukseen:

Kiinnostaako sinua tietää lisää erilaisista sijoitussuunnitelmista ja strategioista? Osallistu Ammattisijoittan valmennukseen aloittelijalle.

*Osakkeiden keskiarvoinen vuosittainen tuotto pörssissä on noin 7%. Se ei tarkoita, että sijoituksesi kasvaisi joka vuosi tasaisesti 7%. Huonoina vuosina teet luultavimmin tappiota ja hyvinä vuosina tuottosi mitä luultavimmin ylittää 7% keskiarvoisen tuoton. Siksi sijoittaminen pitkällä aikavälillä voi olla riskien kannalta järkevää, sillä kukaan ei voi tietää miten kurssi kehittyy esimerkiksi seuraavan kahden vuoden tai seitsemän vuoden aikana. Nämä aikahorisontit ovat liian lyhyitä sykliselle pörssille. Pidemmällä aikavälillä voimme kuitenkin laskea keskiarvoisen vuosittaisen tuoton pörssin indeksiä seuraaville osakerahastoille olevan noin 7%.

4.1 / 5. 8

Responses

Haluatko ilmaisen viikon ohjelman?

Hyväksymällä tilaat uutiskirjeemme.

Haluatko ilmaisen viikon ohjelman?

Hyväksymällä tilaat uutiskirjeemme.

Hyväksymällä tilaat uutiskirjeemme.

Lataa sovellus ilmaiseksi!

Selkeyttä sijoittamiseen

Yhteystiedot

Copyright ROI Financial Technologies Oy     Y-tunnus 2954845-9     Otakaari 5, 02150 Espoo     p. 040 7474 540     Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Copyright ROI Financial Technologies Oy     Y-tunnus 2954845-9     Otakaari 5, 02150 Espoo     p. 040 7474 540 <br>    Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Apple ja Apple Logo ovat Apple Inc.:n tavaramerkkejä. Google Play ja Google Play logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Lataa ROI-sovellus puhelimeesi ja kokeile veloituksetta!

6 aihetta veloituksetta

Lähetämme ohjelman sinulle sähköpostilla.

Näin aloitat sijoittamisen-ohjelma

Hyväksymällä tilaat uutiskirjeemme.