Taloustaidot nuorille

ROI on oman talouden Personal Trainer, joka opettaa nuorelle hauskalla ja innostavalla tavalla rahataitoja.

ROI mediassa:

Rahataidot ovat hyvän elämän taitoja

ROI tarjoaa oppilaitoksille taloustaitojen ohjelmia ja valmennuksia, jotka opettavat nuorelle hauskalla ja innostavalla tavalla rahataitoja, säästämisen ja sijoittamisen aloittamista sekä myös tutustuttaa nuoren toimimaan osamaksujen ja luottokortin kanssa.

"Se on tosi moderni tapa löytää sitä tietoa, kun on puhelin koko ajan mukana kaikkialla. Jos tulee mieleen joku asia, niin sieltä sovelluksesta pystyy saman tien etsimään, ja yleensä aina löytyy joku vastaus."
Eetu laine
"Ei kestä kauhean kauan, kun katsoo videon tästä sovelluksesta. Ne ovat juuri sellaisia lyhyitä ja napakoita, eivätkä vie hurjasti aikaa niin kuin vaikka kokonainen kurssi veisi."
Leo Burdy

Oman talouden personal trainer

ROI personal trainer -ohjelmat koostuvat lyhyistä video- ja tekstisisällöistä, viikkotehtävistä sekä innostavista visoista. Laskureiden avulla nuori oppii muun muassa, kuinka paljon hän voisi kuukaudessa säästää tuloihin nähden. Nuorella on mahdollisuus myös osallistua ROI:n valmennuksiin, joissa saa vinkkejä säästämiseen, sijoittamisen aloittamiseen sekä oman talouden eteenpäin viemiseen.

Itseopiskelun ja tuntiopetuksen tueksi

"Halusimme tukea nuorten itsenäistä taloustaitojen opiskelua. Sovelluksessa ei lähestytä taloutta kansantalouden vaan yksilön näkökulmasta."
Harri korhonen
Helsingin kaupungin lukiokoulutuksen päällikkö
"ROI-ohjelmien avulla Nurmon lukio haluaa antaa opiskelijoilleen innostavan mahdollisuuden oman tulevaisuuden rakentamiseen."
Pekka Manninen
Nurmon lukion rehtori
0
Oppilaitosta
0 k
Oppilaalla pääsy ROI:hin

Yritys: Ryhdy koulukummiksi ja tarjoa 450 000 nuorelle avaimet onnellisempaan elämään

Ehkäise nuorten eriarvoisuutta, velkaantumista ja syrjäytymistä ja mahdollista kaikille yhtäläiset lähtökohdat taloudellisesti turvatumpaan tulevaisuuteen! Ryhtymällä kummiksi tarjoat ROI Ohjelmat ja valmennukset 450 000 nuorelle taloustaitojen oppimista innostamaan.