Moderni henkilöstöetu yrityksellesi

Tarjoa henkilöstölle helposti käyttöön otettava ETF-kuukausisäästämisen etu, joka antaa eväät turvallisempaan tulevaisuuteen.
ROI asiakkaita:

Tarjoaa pääsyn

ROI sovellus tarjoaa pääsyn niin taloustaitojen kehittämiseen kuin taskurahalla sijoittamiseen.

Sopii kaikille

ROI henkilöstöetu on helppo tarjota kaikille työntekijöille ja se sopii niin aloittelevalle ETF-säästäjälle kuin jo pitkään sijoittaneelle.

Tukee hyvinvointia

ROI on monipuolinen ja moderni lisä henkilöstöetupalettiinne.

Vauhtistartti taloustaitoihin

ROI tarjoaa taloustaitojen ohjelmia ja valmennuksia, jotka opettavat hauskalla ja innostavalla tavalla rahataitoja, säästämisen ja sijoittamisen aloittamista sekä myös auttaa toimimaan osamaksujen, velkojen ja luottokorttilaskujen kanssa.

Konkreettinen työkalu ETF-säästämiseen

Helppo ja yhteisöllinen ROI antaa avaimet ETF-säästämisen aloittamiseen. Työntekijä saa itse valita ammattilaisten valitsemista ETF rahastoista mieleiset ja työnantaja voi tahollaan auttaa säästöjen kertymisessä.

Yhteisöllinen kampanja aloittamisen tueksi

Kaikki on mukavampaa yhdessä, niin myös ETF-säästäminen! ROI lanseerataan yhtiössänne yhteisöllisellä säästökampanjalla, jossa jokaisen työntekijän säästöt kartuttavat yhteistä säästötavoitetta. Tavoitteen saavuttamista seurataan yhdessä kuukausittain.

Henkilöstöetu

alk. 59€/kk

Sisältää palvelun 10 työntekijälle. 

25 hlö

109€/kk

Aloita taloustaitojen kehittäminen 25 henkilön palvelupaketilla ja kasvata määrää tarvittaessa. 

50 hlö

149€/kk

Otetaan vauhtistartti talouteen 50 henkilölle tällä ROI palvelupaketilla.

100hlö

289€/kk

Sata lasissa kohti taloudellista hyvinvointia – yhdessä rokaten tällä palvelupaketilla.

yli 100

tarjous

Kun pyörät halutaan laittaa pyörimään vielä isommin, on aika olla yhteydessä ROI-tiimiin. 

Rahanarvoinen etu henkilöstölle

Hallinnointipalkkio 0,28%

(Norm. 0,56%)

Pääsy ohjelmiin ja valmennuksiin 0€/kk

(Norm. 4,99€/kk)

Mitä muuta saamme ROI:lla?

Näkyvyys sovelluksessa

Jokainen henkilöstöedun työntekijöilleen tarjonnut yhtiö saa eturivin paikan sovelluksessa.

Kehitätte työnantajamielikuvaa ja saatte brändillenne näkyvyyttä taloudellisesta hyvinvoinnista kiinnostuneiden käyttäjien keskuudessa.

Nuorten oppimista tukemassa

Ottamalla ROI:n käyttöön yhtiönne tukee yhteiskunnallisesti merkittävää taloustaitojen opetustyötä.

Olette mahdollistamassa ROI virtuaalisen oppimisympäristön hyödyntämisen 2. asteen oppilaitosten taloustaitojen opetuksessa. ROI tarjoaa pääsyn taloustaitoihin yli 10 000 16-18 vuotiaalle nuorelle. 

ROI:n käyttäjäpalautteita

"Sijoittaminen ROI alustalla on todella helppoa. Aikaisemmin pankissa töissä ollessani tiedän, että tällaiset byrokraattiset prosessit, niin kuin sijoittamisen aloittaminen voivat olla tosi puuduttavia ja pitkiä. ROI:ssa tilin luonti kävi käden käänteessä."
Laura
"Sain oman talouden valmennuksesta apua haastavassa elämäntilanteessa. Eron jälkeen talousasiat olivat mullin mallin, mutta Ninan opastuksella löysimme taloudelliseen tilanteeseen ratkaisun, jota en ilman häntä olisi osannut edes ajatella."
Anna
0 K+
Latausta
0
ETF-rahastoa
0 +
Opetusvideoita
0
Valmentajaa

ETF-säästämisen palveluntarjoaja

ETFmatic™, joka on osa belgialaista Aion Bank NV/SA:ta, on johtava sijoitusratkaisujen tarjoaja yhteistyökumppaneilleen ympäri Eurooppaa. Aion Bank NV/SA:lla on EKP:n toimilupa ja se toimii Belgian kansallispankin sekä Belgian Markets Authority:n valvonnan alla. Aion Bank NV/SA:lla on toimipisteet Belgiassa, Puolassa ja Saksassa. 

MiFID Passporting of Financial Services-direktiivin mukaisesti Aion Bank NV/SA tarjoaa asiakkailleen sijoitustoimintaa, salkunhoitoa sekä yleisiä pankkipalveluita kaikkialla Euroopassa.

Usein kysytyt kysymykset

ROI henkilöstöetu sisältää veloituksetta pääsyn kaikkiin ROI ohjelmiin ja valmennuksiin sekä mahdolllisuuden aloittaa ETF-säästäminen 0,28% hallinnointikuluilla normaalin 0,56% sijaan.

Työntekijä voi jatkaa sijoittamista hieman korkeammalla 0,56% hallinnointikululla. Hän voi päättää itse haluaako ostaa pääsyn kaikkiin ohjelmiin ja valmennuksiin.

Emme jaa yksityshenkilöiden sovelluksen käyttöön liittyviä tietoja kenenkään kanssa, emme myöskään työnantajan. Voimme kuitenkin jakaa numeraalista tietoa, josta loppukäyttäjät eivät ole tunnistettavissa. Tällaista tietoa on esimerkiksi kuinka moni työntekijä on ottanut palvelun käyttöön ja kuinka moni käyttää palvelua kuukausittain. Jaamme numeraalista tietoa aika-ajoin sekä työnantajan pyynnöstä.

Mikäli työpaikalla on otettu käyttöön yhteinen säästöhaaste, jaamme työyhteisön kesken kuukausittaisen tavoitetilanteen eli kuinka paljon on yhdessä saatu kerrytettyä säästöjä.

ROI lanseerataan yleensä innostavalla Laita Palkka Rokkaamaan Puolestasi -aloituskampanjalla. ROI tiimi auttaa palvelun käyttöönotossa ja innostaa työyhteisöä osallistumaan säästöhaasteeseen, jossa jokaisen työntekijän säästöt kerryttävät yhdessä asetettua säästöpottia.