Moderni henkilöstöetu yrityksellesi

Tarjoa henkilöstölle helposti käyttöön otettava taloudellisen hyvinvoinnin etu, joka antaa eväät turvallisempaan tulevaisuuteen.

ROI asiakkaita:

Tarjoaa pääsyn

ROI tarjoaa pääsyn taloustaitojen kehittämiseen ja Aion Bank taskurahalla säästämiseen.

Sopii kaikille

Henkilöstöetu on helppo tarjota kaikille työntekijöille ja se sopii niin aloittelijoille kuin pidemmälle edenneille

Tukee hyvinvointia

Taloudellisen hyvinvoinnin henkilöstöetu on monipuolinen ja moderni lisä henkilöstöetupalettiinne.

Vauhtistartti taloustaitoihin

ROI tarjoaa taloustaitojen ohjelmia ja valmennuksia, jotka opettavat hauskalla ja innostavalla tavalla rahataitoja, säästämisen ja sijoittamisen aloittamista sekä myös auttaa toimimaan osamaksujen, velkojen ja luottokorttilaskujen kanssa.

Konkreettinen palvelu säästämiseen

Palvelu antaa avaimet säästämisen aloittamiseen. Työntekijä saa itse valita  ETF rahastoista mieleiset ja työnantaja voi tahollaan auttaa säästöjen kertymisessä.

Yhteisöllinen kampanja aloittamisen tueksi

Kaikki on mukavampaa yhdessä, niin myös ETF-säästäminen! Henkilöstöetu lanseerataan yhtiössänne yhteisöllisellä säästökampanjalla, jossa jokaisen työntekijän säästöt kartuttavat yhteistä säästötavoitetta. Tavoitteen saavuttamista seurataan yhdessä kuukausittain.

Henkilöstöetu

alk. 59€/kk

Sisältää palvelun 10 työntekijälle. 

25 hlö

109€/kk

Aloita taloustaitojen kehittäminen 25 henkilön palvelupaketilla ja kasvata määrää tarvittaessa. 

50 hlö

149€/kk

Otetaan vauhtistartti talouteen 50 henkilölle tällä  palvelupaketilla.

100 hlö

289€/kk

Sata lasissa kohti taloudellista hyvinvointia – yhdessä rokaten tällä palvelupaketilla.

yli 100

tarjous

Kun pyörät halutaan laittaa pyörimään vielä isommin, on aika olla yhteydessä. 

Rahanarvoinen etu henkilöstölle

Hallinnointipalkkio 0,28%

(Norm. 0,56%)

Pääsy ROI ohjelmiin ja valmennuksiin 0€/kk

(Norm. 4,99€/kk)

Säästämisen palveluntarjoaja

ETFmatic™, joka on osa belgialaista Aion Bank NV/SA:ta, on johtava sijoitusratkaisujen tarjoaja yhteistyökumppaneilleen ympäri Eurooppaa. Aion Bank NV/SA:lla on EKP:n toimilupa ja se toimii Belgian kansallispankin sekä Belgian Markets Authority:n valvonnan alla. Aion Bank NV/SA:lla on toimipisteet Belgiassa, Puolassa ja Saksassa. 

MiFID Passporting of Financial Services-direktiivin mukaisesti Aion Bank NV/SA tarjoaa asiakkailleen sijoitustoimintaa, salkunhoitoa sekä yleisiä pankkipalveluita kaikkialla Euroopassa.

Usein kysytyt kysymykset

ROI henkilöstöetu sisältää veloituksetta pääsyn kaikkiin ROI ohjelmiin ja valmennuksiin sekä mahdolllisuuden aloittaa ETF-säästäminen 0,28% hallinnointikuluilla normaalin 0,56% sijaan.

Työntekijä voi jatkaa sijoittamista hieman korkeammalla 0,56% hallinnointikululla. Hän voi päättää itse haluaako ostaa pääsyn kaikkiin ohjelmiin ja valmennuksiin.

Emme jaa yksityshenkilöiden sovelluksen käyttöön liittyviä tietoja kenenkään kanssa, emme myöskään työnantajan. Voimme kuitenkin jakaa numeraalista tietoa, josta loppukäyttäjät eivät ole tunnistettavissa. Tällaista tietoa on esimerkiksi kuinka moni työntekijä on ottanut palvelun käyttöön ja kuinka moni käyttää palvelua kuukausittain. Jaamme numeraalista tietoa aika-ajoin sekä työnantajan pyynnöstä.

Mikäli työpaikalla on otettu käyttöön yhteinen säästöhaaste, jaamme työyhteisön kesken kuukausittaisen tavoitetilanteen eli kuinka paljon on yhdessä saatu kerrytettyä säästöjä.

ROI lanseerataan yleensä innostavalla Laita Palkka Rokkaamaan Puolestasi -aloituskampanjalla. ROI tiimi auttaa palvelun käyttöönotossa ja innostaa työyhteisöä osallistumaan säästöhaasteeseen, jossa jokaisen työntekijän säästöt kerryttävät yhdessä asetettua säästöpottia.