Usein Kysytyt Kysymykset

Sovellus

ROI on taloudellisen hyvinvoinnin palvelu, jonka alustalla voi myös sijoittaa.

ROI-alustan tarjoamia oppimateriaaleja voi käyttää kuka tahansa iästä riippumatta.

Sijoittamisen palveluita ROI alustalla tarjoaa ETFmatic™, joka on osa Aion Bank NV/SA:ta. ETF-säästäminen on mahdollista täysi-ikäisille.

Voit ladata sovelluksen ilman sitoumuksia tai maksuja Google Play ja App Store -sovelluskaupoista. Löydät sovelluksen helposti käyttäen hakusanaa ”ROI”.

ROI Premiumin avulla saat pääsyn kaikkiin ROI ohjelmiin, oman talouden laskureihin sekä valmennuksiin. Voit tilata ROI Premiumin seuraamalla sovelluksen ohjeita 1, 3 tai 12 kuukauden toistuvana tilauksena alkaen 4,99€/kk.

Yhteistyökumppanimme tarjoama sijoittamisen palvelu sekä veloituksettomat ohjelmat ja webinaarit ovat käytettävissäsi ilman ROI Premium jäsenyyttä.

ROI tarjoaa kuluttajille taloudellisen hyvinvoinnin ohjelmia, webinaareja ja valmennuksia. Ohjelmat ovat toteutettu yhteistyössä alan tunnettujen vaikuttajien kanssa. ROI ohjelmat ja valmennukset eivät sisällä sijoitusneuvontaa.

Sijoittamisen palvelut ROI alustalla tarjoaa ETFmatic™, joka on osa Aion Bank NV/SA:ta.

Pääset aloittamaan sijoittamisen ROI sovelluksella seuraavasti: 
1. Valitse mieleiset ETF-rahastot portfolioosi
2. Vastaa muutamaan kysymykseen ja luo sijoitustili
3. Siirrä rahaa sijoituksiin ROI alustan ohjeiden mukaisesti
4. Anna sijoitusten tehdä töitä puolestasi pörssissä!

Saadaksesi kaiken hyödyn irti palvelustamme, hanki ROI Premium-jäsenyys ja tutustu erilaisiin talouden hyvinvoinnin ohjelmiin, webinaareihin ja valmennuksiin.

ROI sovellus tukee iOS 10 ja Android 5.0 sekä näistä uudempia versioita. Pääset lataamaan ROI sovelluksen App Storesta tai Google Play-kaupasta.

ETF-säästäminen
Sijoittaessasi et maksa välityspalkkioita, inaktiivisuusmaksuja tai valuutanvaihtokuluja. Sijoituspalveluntarjoaja perii hallinnointipalkkiota yhteensä 0,56%. Lisäksi ETF-rahastoilla on myös omat kulunsa. Löydät kulutiedot jokaisesta ETF:stä erikseen ja voit myös portfolion näkymästä laskea kulut porfolion kululaskuria hyödyntäen. 

ROI ohjelmat ja valmennukset
Voit erikseen hankkia ROI Premium jäsenyyden, jos haluat syventää talousosaamistasi. Premium jäsenyydellä saat pääsyn ROI -sovelluksen kaikkiin säästämiseen, oman talouden ja sijoittamisen ohjelmiin, laskureihin ja perusvalmennuksiin. Voit hankkia ROI Premiumin toistuvana tilauksena sovelluskaupan kautta hintaan 5,99€/kk, 16,99€/3kk tai 59,99€/12kk.

ROI:ssa on tarjolla myös veloituksettomia sisältöjä. 

ROI ei tarjoa selainversiota sovelluksestaan.

Varmistathan, että olet päivittänyt sovelluksen uusimman version. Mikäli sovellus ei avaudu, olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla [email protected].

Yhteyden ROI:n asiakastiimiin saat sovelluksen chatin kautta, jonka löydät sovelluksen oikeasta alakulmasta tai sähköpostilla [email protected]. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16:00.

Kyllä! ROI alusta tarjoaa paljon taloustaitoja kehittävää sisältöä kaikenikäisille omasta taloudestaan kiinnostuneille henkilöille.

Yhteistyökumppanimme ETFmatic™, joka on osa Aion Bank NV/SA:ta, tarjoaa ETF-säästäminen palveluaan täysi-ikäisille.