Usein Kysytyt Kysymykset

Sijoitustilin hallinta

Kutsumanimesi saat vaihdettua näin: paina sovelluksen alkunäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta → Kutsumanimi → Kirjoita nimesi.

Pääset päivittämään salasanan seuraavasti: Paina sovelluksen päänäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta → Käyttäjätilin hallinta → Vaihda salasana → Kirjoita vanha salasana → Kirjoita uusi salasana → Kirjoita uusi salasana uudelleen. Nyt salasana on vaihdettu onnistuneesti.

Pääset palauttamaan tilisi seuraavasti: Paina sovelluksen päänäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta → Lisätietoa → Apua sijoitustilin palauttamiseen. Seuraa sitten ruudulla olevia ohjeita.

Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut tai haluat päivittää sen toiseen, toimi seuraavasti: Paina sovelluksen päänäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta → Käyttäjätilin hallinta → Vaihda sähköposti. Jos et näe valintaa, olet luonut käyttäjätilisi Applen tai Googlen palveluita käyttäen.

Pääset muuttamaan puhelinnumerosi omassa käyttäjätilissäsi seuraavasti: Paina sovelluksen päänäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta → Käyttäjätilin hallinta → Henkilötiedot → Puhelinnumero.

Sovelluksen ilmoitukset ovat automaattisesti päällä Android-puhelimissa. iOS-laitteilla sovellus pyytää lupaa ilmoitusten lähettämiseen tasaisin väliajoin.

Halutessasi saat ilmoitukset pois päältä näin: paina sovelluksen päänäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta → Ilmoitukset. Voit itse määritellä, mitä ilmoituksia sovellus sinulle lähettää ja halutessasi voit valita esimerkiksi vain, että sovellus ilmoittaa kun uutta sisältöä julkaistaan. Jos haluat, ettei sovellus lähetä ollenkaan ilmoituksia, poista valinnat kaikista vaihtoehdoista.

Pääset kirjautumaan ulos sovelluksesta seuraavasti: Paina sovelluksen päänäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta → Valitse sivun alalaidasta ”Kirjaudu ulos”.

Voit poistaa tilisi kokonaan ROI palvelusta. Poistamisen yhteydessä siirrämme kaikki sijoitustililläsi olevat rahat takaisin omalle pankkitilillesi. Tilin poistaminen tapahtuu näin: paina sovelluksen päänäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta → Käyttäjätilin hallinta → Poista tili.

Huomioithan, ettei poistettua tiliä saa enää palautettua.

Sijoitustilisi kaikki tapahtumat löytyvät käyttäjätilin alta. Paina sovelluksen päänäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta → Tapahtumat.