Usein Kysytyt Kysymykset

Ohjelmat ja valmennukset

Yhdessä ammattivalmentajien kanssa tehdyt ohjelmat auttavat sinua ottamaan seuraavan askeleen omalla taloudellisella polulla. Ohjelmat käsittelevät muun muassa oman talouden budjetointia, lainoja, sijoittamista ja muita palkkatyön ohella valjastettavissa olevia tulon lähteitä.

ROI ohjelmat sisältävät videoita, tekstejä, visoja ja omaa taloutta kehittäviä konkreettisia tehtäviä. ROI ohjelmat eivät sisällä sijoitusneuvontaa.

Mukana ohjelmissa ovat ovat mm. Mimmit sijoittaa, Jasmin Hamid, KPMG, Takuusäätiö, Hanna Silvola, Merjä Mähkä ja Maarit Lassander.

ROI:n ohjelmat löytyvät sovelluksen päänäkymän alalaidasta oikealta. Ohjelmaosio sisältää kaikki ohjelmat, oman talouden laskurit sekä henkilökohtaisen talouden valmennukset.

Pääset veloituksetta hyödyntämään osaa sisällöistämme. Tällaiset sisällöt ovat erikseen merkattu sovelluksessa.

Kaikki ROI ohjelmat ovat käytössäsi ROI Premium jäsenyydellä. Voit ostaa ROI Premiumin hintaan 5,99€/kk, 16,99€/3kk tai 59,99€/12kk.

Jos ostamasi jäsenyys tai ohjelma ei näy tililläsi ja maksu on veloitettu tililtäsi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla [email protected].

ROI ohjelmat ovat jaoteltu sovelluksessa aloittelijoille ja edistyneille tarkoitettuihin ohjelmiin. Voit kuitenkin käydä ohjelmia omassa järjestyksessäsi, tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Sisältöjä lisätään jatkuvasti. Avaamalla sovelluksen saat tiedon uusista sisällöistä.

Kuulemme mielellämme mietteitäsi sovelluksesta ja sen oppimissisällöstä. Palautetta voit antaa sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Talousvalmentajan avulla saat erinomaisen alkusysäyksen taloudelliselle muutokselle.

Viikottainen yhteys valmentajaan helpottaa sinua edistymään polullasi. Saat konkreettisia viikkotehtäviä, jotka kehittävät sinua valmennuksen eri vaiheissa. Liittymällä ROI uutiskirjeen tilaajaksi saat tiedon, kun seuraavaan valmennusohjelmaan voi ilmoittautua mukaan.

Valmennus on oiva työkalu oman talouden eteenpäin viemiseen. Jos kaipaat taloudellista muutosta ja haluat ammattilaisen positiivista ohjausta ja tukea matkasi varrella, henkilökohtainen valmennus voisi sopia sinulle. Valmennus ei sisällä sijoitusneuvontaa.

Valmennukset löydät ROI-sovelluksesta. Siirry päänäkymästä Ohjelmat-välilehdelle ja valitse ”Valmennus”. Aina valikosta ei löydy valmennusta, sillä järjestämme valmennuksia kausittain. Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi saat tiedon alkavista valmennuksista ensimmäisenä.