Usein Kysytyt Kysymykset

ROI henkilöstöetuna

ROI henkilöstöetu sisältää veloituksetta pääsyn kaikkiin ROI ohjelmiin ja valmennuksiin sekä mahdolllisuuden aloittaa ETF-säästäminen 0,28% hallinnointikuluilla normaalin 0,56% sijaan.

Mahtavaa! Voit vinkata ROI:lle anonyymisti oman työnantajan täällä. Olemme vinkkauksen jälkeen työnantajaasi yhteydessä etuun liittyen.

Ei. Työnantaja ei näe valitsemiasi ETF rahastoja tai tekemiäsi sijoituksia. Taloutesi on sinun asiasi, ja pidämme huolen sovelluksen käyttöön liittyvästä yksityisyydestäsi. Mikäli haluat aktivoida säästöt suoraan palkasta, saa työnantaja tiedon säästöön laitettavan summan koosta.

Voit jatkaa sijoittamista hieman korkeammalla 0,56% hallinnointikululla. Jos haluat jatkaa maksullisten ohjelmien katsomista ja osallistua valmennuksiin, tulee sinun ostaa itsellesi ROI Premium jäsenyys. Sijoittamisen jatkaminen ei vaadi ROI Premium jäsenyyttä.

Kyllä. Voit tehdä tilisiirtoja ETF-säästöön milloin vain omalta pankkitililtäsi.

Kyllä. Säästöt ovat sinun, joten voit vapaasti nostaa säästöistä rahaa tilillesi. Nostoja pohtiessa kannattaa muistaa, että korkoa korolle -ilmiön paras ystävä on aika — mitä kauemmin pidät säästöt sijoituksissa, sen kauemmin hyödyt korkoa korolle ilmiöstä. Henkilöstöetuna saat pääsyn myös kaikkiin ROI ohjelmiin ja valmennuksiin, jotka tukevat sinua oman talouden eteenpäin viemisessä.

ROI:ta etuna tarjoava työnantaja välittää kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi ja ymmärtää, että myös taloudellinen hyvinvointi on tärkeä osa hyvinvointiasi. Tarjoamalla ROI:n hän mahdollistaa sinulle mahdollisuuden aloittaa järkevän ETF säästämisen vain taskurahalla. Voit tietenkin itse valita, haluatko ottaa etua vastaan.